Jong paard

Naast dat ik het puzzelen en het heropvoeden of trainen van paarden met een uitdaging echt supergaaf vind, leer ik ook heel graag jonge paarden vanaf het begin het gewenste gedrag aan. Dit zodat zij een goede start in hun leven als rijpaard maken.

Het beleren van een jong paard moet vooral leuk zijn voor het jonge dier. Een paard moet vanaf het begin af aan vertrouwen krijgen in ons als mens, maar vooral ook in zichzelf!

Alles valt of staat met een goede basis. Met de basis beginselen kan je al op jongere leeftijd beginnen. Dit kan ik voor je trainen maar we kunnen hiermee ook samen aan de slag gaan zodat je precies weet hoe het werkt. Een stap verder is het zadelmak maken. Wanneer de basis bevestigd is, is dit het logische gevolg. In al mijn trainingen staat het paard voorop maar daarnaast kijk ik net zoveel naar jou, als eigenaar. Want wat wil jij straks met je jonge paard gaan doen? En wat is daarvoor nodig?

Paarden kunnen intern bij mij op stal staan tijdens het trainingstraject. Maar, wanneer een accommodatie zich ervoor leent, bied ik ook trajecten aan bij jou op locatie. Ik sta graag voor kwaliteit en niet voor kwantiteit, alle trainingen zijn maatwerk en persoonlijk. 

Bij vragen of voor meer informatie neem contact op.

Horsemanship en wederzijds vertrouwen.