Accommodatie van Equine Serenity

Toen een levenslange droom werkelijkheid werd… Mijn wens om buitenaf te wonen kwam uit in 2017. Pal naast het mooie Dwingeloo ligt een kleine buurtgemeenschap genaamd Dieverbrug. Samen met mijn vriend leek ons dit de ideale plek om een trainingslocatie te realiseren waar ook coachsessies gehouden kunnen worden. We hebben ervoor gekozen om het kleinschalig te houden. Ik investeer veel tijd en aandacht in het dagelijkse welzijn en de training van de paarden die hier gestald staan. Door het klein te houden en de opzet van het terrein heerst er een serene rust.

“Paard en mens komen hier direct tot rust…”

Dit is voor mij van onschatbare waarde. Ik wil niets liever dan dat elk paard en ieder mens zich hier veilig en prettig voelt, welkom. Dit gevoel komt niet alleen ten goede van de trainingen maar ook zeer zeker van de coachsessies die hier plaats vinden. Voor het coachen met paarden maken we voornamelijk gebruik van de bak. Dit met zand gevulde, omheinde stuk grond is zelfs na zware regenval altijd goed te gebruiken.

Het gedeelte voor de paarden bestaat uit 4 hele ruime stallen, meerdere zandpaddocks, een buitenbak en een roundpen. De paarden die hier in training komen, staan zoveel mogelijk buiten en hebben de gehele dag beschikking over goed ruwvoer. Het geven van krachtvoer en de frequentie daarvan gaat in overleg met de eigenaar.

Op onze fijne locatie is het ook mogelijk om (grondwerk) lessen te volgen. Heb je geen beschikking over een eigen paard of pony? Dat is geen probleem! We hebben hier een aantal zeer geschikte en lieve paarden staan die ingezet kunnen worden bij het leren van grondwerk.

Wil je meer informatie over mijn accommodatie, het coachen met paarden, grondwerkles of het in training zetten van je paard?